Bestuursleden gezocht!

De HuurdersBelangenVereniging Groot Hoensbroek is een actieve vereniging die opkomt voor de belangen van de huurders van Woonpunt in het stadsdeel Hoensbroek.
Het bestuur onderhandelt over allerlei huurdersklachten, onderhandelt samen met enkele andere huurdersverenigingen met Woonpunt over beleidszaken, werkt samen met instanties als de Gemeente Heerlen en Alcander, participeert in de diverse buurtstichtingen en de Klankbordgroep Veiligheid Heerlen en is bovendien onderdeel van het bestuur van het
Centrummanagement Hoensbroek.

De HuurdersBelangenVereniging Groot Hoensbroek is opzoek naar drie betrokken huurders (m/v) die een paar uur per maand kunnen vrijmaken en ons bestuur willen versterken als (aspirant)bestuurslid.

Uw leeftijd speelt overigens geen rol. De enige voorwaarde is dat u huurder bent bij Woonpunt en daarbij woonachtig bent in het stadsdeel Hoensbroek.
De werkzaamheden van een bestuurslid bestaan onder andere uit het bijwonen van onze maandelijkse bestuursvergadering, het organiseren en bijwonen van onze jaarlijkse
Algemene Ledenvergadering en de eventuele themabijeenkomsten, het assisteren tijdens de spreekuren en het bezorgen van ons Infobulletin.

Indien u interesse heeft, kunt u contact opnemen met het bestuur via 0624481590 of bestuur@hbvgroothoensbroek.nl.
U kunt zich ook aanmelden tijdens onze spreekuren op ons kantoor aan de Marktstraat 145.
Nadat u zich heeft aangemeld, nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek.

We horen graag van u!