Uitslag stemming Marktstraat

Bij de vorige nieuwsbrief zat een stemformulier. Daarmee kon u uw voorkeur kenbaar maken voor een balkonbalustrade en voor een accentkleur bij de entree. We ontvingen maar liefst 71 stemformulieren terug. Wat is eruit gekomen?

Balustrade
De meeste stemmen gingen naar het eerste voorstel. Dat wil zeggen dat u gekozen heeft voor deze balustrade:

Accentkleur entree
Hier waren de meningen wat meer verdeeld. Maar de meeste stemmen gingen toch naar kleur RAL1005. De hoofdentree krijgt dus deze kleur:

Hoe nu verder?

De volgende stap is dat we alle bewoners op de hoogte brengen van de plannen. Daarvoor zijn we een filmpje aan het maken. Dit kunt u straks bekijken op een computer, tablet of telefoon. Hierover krijgt u van ons nog bericht. Bent u niet in de gelegenheid om het filmpje te bekijken? Laat het ons weten via info@woonpunt.nl of 088 – 050 60 70. Dan zorgen wij dat iemand bij u langs komt om het filmpje te laten zien.

U krijgt ook nog een informatiebrochure. Daarin leest u alles wat u moet weten over de renovatie. In die brochure geven we ook antwoord op een aantal vragen die gesteld zijn. Heeft u nog meer vragen? Binnenkort brengt Nicole Bouten van OnderhoudPlus een bezoek aan alle bewoners. Ze geeft dan een toelichting op de renovatie en beantwoordt al uw vragen.

Overlast melden
Ervaart u overlast? Bijvoorbeeld van hangjongeren of geparkeerde auto’s van ouders van schoolkinderen? Meld het dan bij politie of handhaving:

  • Politie: wijkagent Richard de Jager, 0900 – 8844
  • Handhaving: BOA Jos Jonker, 06 – 53 68 70 82, j.jonker@heerlen.nl of
    BOA Dennis Annen, 06 – 58 08 65 52, d.annen@heerlen.nl

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief?
Neem contact op met een van de leden van de bewonersgroep. Of met Woonpunt:

  • Gemma Gerrits, gebiedsregisseur, 088 – 0506087, g.gerrits@woonpunt.nl
  • Jimmy Loontjens, projectontwikkelaar, 088 – 0506144, j.loontjens@woonpunt.nl
  • Dylan Erkenbosch, buurtcoördinator, 06 –  29 53 01 39, d.erkenbosch@woonpunt.nl