Werkzaamheden ‘verlengde Emmastraat’

Woonpunt heeft in haar toekomstplannen staan dat we bij onderhoudswerkzaamheden vooral willen insteken op duurzame maatregelen. Voor de woningen in het complex waar u woont willen wij einde 2021 of begin 2022 starten met de uitvoering van de werkzaamheden.

Werkzaamheden
Het gaat dan om werkzaamheden aan kozijnen, gevels, isolatie etc. of eventueel andere duurzaamheidsmaatregelen.

Plannen voorbereiden
Voordat we de plannen gaan uitwerken willen we eerst met de bewoners praten over wat zij belangrijk vinden. Wat komt u tegen in uw woning? Welke tips of aanbevelingen heeft u voor Woonpunt? Wij hopen dat u, net als Woonpunt, het belangrijk vindt dat ook uw ervaringen worden meegenomen in onze plannen.
Op donderdag 30 januari om 16.00 uur willen wij graag met u in gesprek om dat wat u belangrijk vindt te horen en zo mogelijk mee te nemen in de plannen. Dat kan in het gemeenschapshuis Op de Weijenberg 11. Ook de HuurdersBelangenVereniging Groot Hoensbroek zal aanwezig zijn.

Meepraten
Bent u geïnteresseerd om mee te denken? Wilt u uw mening geven? Laat het ons dan weten en reageer dan vóór 21 januari 2020. Dat kunt u doen door ons te bellen op telefoonnummer 088-0506087 of mail naar info@woonpunt.nl Wij nodigen geïnteresseerden graag uit voor een gesprek waarbij ook de projectontwikkelaar van Woonpunt, Kelly Ruber aanwezig is.

In de tussentijd
Om zoveel mogelijk te voorkomen dat we straks bij de start van de uitvoering voor verrassingen komen te staan worden nu al een aantal onderzoeken gedaan. Zo worden bij een aantal woningen de gevels geïnspecteerd, hiervoor hoeft u niet thuis te zijn. Ook het ecologisch onderzoek wordt al opgestart. Een ecoloog onderzoekt met een verrekijker of er beschermde diersoorten als vleermuizen of huismussen rondom de woningen leven. Want als ze er zijn moeten we – voorafgaand aan de renovatie – passende maatregelen nemen. De komende maanden worden er dus meer onderzoeken opgestart. Als hiervoor mensen in uw woning moeten zijn laten wij u dat weten. Laat dus niet zomaar iedereen binnen maar vraag altijd eerst naar een legitimatiebewijs. Komt u ook? Laat het ons even weten.

Contactpersoon
Uw buurtcoördinator is bereikbaar via ons centrale nummer 088 – 050 62 24. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de buurtcoördinator van Mariarade.